torsdag 24 juli 2014

Värmebölja

    Varmare än såhär kan det väl knappast bli på våra breddgrader. En del har förstås rest till medelhavet för att få lite värme. Tji fick dom. Med sparade tusenlappar fick  vi som stannade hemma högsta vinsten. Men det är förstås klart att vi har inte fått uppleva medelhavets sköna atmosfär. Det kanske jämnar ut sig.

Det påstås att det t.o.m. är tropisk värme i Norrland, d.v.s. minst 20 grader nattetid. En del steker säkert sina frukostägg på motorhuvarna. Undrar hur renarna klarar värmen där uppe på fjället?

Som trädgårdskonsult avundas jag icke dem som som ligger i rabatterna och lukar just nu eller klipper häckar över 2,5 m höga. Då är det skönare att sitt sitta i strandkantens sjöbris , roa sig med ett korsord och där i mellan ta sig ett dopp i böljan den blå. Ett lämpligt avslut på eftermiddagen är en lätt slummer i solstolen i skuggan av en häck eller dyl.

Go´middag

PS Jag vill bara passa på att tacka er alla läsare för att ni tittar på annonserna.Idag flöt det in 728kr från Google i annonsintäkter. Det tog c:a 3 år att skrapa ihop de pengarna. Blondie Bella spelar i en annan division, tror jag. DS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar