onsdag 17 juli 2013

Gothia Cup 2013

 Hittarps IK representerade Sverige. Elise ser vi till höger. Bilden är tagen av GP

 Om det har nickats in ett mål, bjuds det på glass till alla
 Kära systrar
 Jag kan jag också

 Invigningen var nästan som ett OS. Mäktigt!

Det var värt varenda krona att åka till Göteborg och vara med på invigningen. Barn/ungdomar från nästan hela Världen var på plats för att spela boll.

Blandat med spektakulär underhållning marscherade nationerna in med flaggor i topp. Noteras bör att länderna från Afrika kom i en samlad trupp. Tänk om de vuxna kunde lära sig av barnen att hålla ihop oavsett hudfärg, religion eller nationalitet.

För 50000 åskådare avslutades ceremonin med ett mäktigt fyrverkeri. Nämnas bör att flickorna från Hittarp vann sin första match med 3-1. Den andra förlorade dom, men i morgon satsar dom på att vinna igen.

Göteborg är en mycket trevlig stad med en massa goa gubbar, som man säger och kring midnatt var skåningarna hemma igen. Nästan alla i varje fall. Det tävlande barnbarnets familj stannade kvar i ytterligare några dygn.

Här hemma väntade några uppdrag för konsulten.I går klipptes 70m spireahäck och idag har det lukats rabatter som inte har ansats på mycket länge. Nu är dom fina och uppdragsgivarna har redan "hotat" med att ringa igen om några månader. Det känns bra att var en omtyckt och framgångsrik konsult.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar