fredag 24 februari 2023

Och regnet det bara öser ner...

 



För tillfället sitter bloggaren "förvisad" till plan 2 i bostaden. På bottenplan dammsugs det våtmoppas golv. Egentligen skulle allt detta ske igår. Det var ju torsdag som är vår traditionella städdag. Det dock ändringar i rutinerna eftersom Frun hade ett antal andra åtaganden och tiden räckte helt enkelt inte till. Projektet äger rum i detta nu men det råder ingen nöd på undertecknad.

Kl. 06.45 gick reveljen. Det var dags att förbereda sig för provtagning på vårdcentralen. Alla sorter inkl. urinprov skulle lämnas och på fastande mage. Allt är nu genomfört och frukosten har nyligen intagits tillsammans med dagens Svd som nästan uteslutande handlade om ettårsdagen av invasionen av Ukraina.

Noterar att kalendern är helt tom fram till den 4 mars och då är det ju läge att kalla samman kamraterna för en långpromenad inkl. fika nästa torsdag. Vi har sedan en lång tid tillbaka konstaterat att torsdagar är den dag då de flesta av inte har några direkta uppdrag. Det är mycket med att vara pensionär...

Nu skall jag kalla till vandring! Go´middag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar