måndag 3 maj 2021

Dagens projekt

 









Nu tänker säkert de flesta av er: Vad är nu detta han har fotograferat? Såhär är det.
I dagens projekt ingick att demontera belysningen i trädgården som en gång var en del av det stora dammprojektet. Denna belysning har nu, efter drygt 10 år, gjort sitt, och undertecknad har beslutat att inhandla ny belysning och då med skymningsrelä. För att det inte skall bli fel vid inköpet känns det bra att  ha några bilder på installationen med sig i butiken den dagen det blir aktuellt att göra slag i saken.

Så mycket mer har inte hänt i dag. Det blev dock en promenad i Brunnsparken där jag kunde konstatera att en del träd var utslagna, dock ej bokarna. Våren har varit för kall , men värmen lär komma till helgen med upp emot 20 grader senare under den kommande veckan.. Det tackar vi för.

Ja, mins vänner, dagarna går som regel fram i ett makligt pensionärslunk. Det känns lite "tradigt" så länge vädret är som det är: kallt och blåsigt. Dock har kom sättpotatisen i jorden i går. Nu hoppas vi på en egen skörd till midsommar.

För övrigt börjar livet att återgå till det nästan normala igen. På lördag skall vi ha gäster. Det är tvåspruteregeln som gäller och vi blir inte fler än fyra pers.
Inom några veckor, bär det dessutom iväg till vårt älskade Hagen i Småland. Har vi tur får vi även träffa storasyster och Knut kommandes från Trelleborg



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar