Mumsläckert med brynt smör
Påskfirandet har nu tagit fart på Fridas Gata och det är maten som står i centrum.
Såhär ser vår påskmeny ut:
Skärtorsdag: Äggröra, sill och brynt smör på grovbröd. Till detta bjöds på en god öl och Saltö snaps.
Långfredag: Matjessill med gräslök, crême fraiche och kokt potatis. Dryck , se ovan.
Påskafton: Lunchen serveras utomhus på Lövängen innehållande traditionella påskingredienser ( spec. kommer kanske senare). Samtidigt firar vi Livs 11 årsdag.
Påskafton middag: Räkor med toast och cheddarost tillsammans med ett svalt vittvin.
Påskdagens middag: Lammytterfilé.
Annandagen: Rast vila och det är som vanligt igen.
För övrigt blev det ingen tur till Blåkulla för Damerna. Coronan ställde till det. Man kan väl säga att det blev en insats för miljön i stället. Drivmedlet i kvastarna är inte speciellt miljövänligt och en direkt orsak till jordens uppvärmning.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar