måndag 19 april 2021

Man börjar bli till åren kommen

 


Mycket grönsaker på gång

Coq au vin med passande dryck därtill

Lunch på Krukmakeriet i Mölle



Då är bloggaren inne på sitt 77:e år och det började på Krukmakeriet i Mölle. Frun ville bjuda jubilaren på en fika. Kär dotter och svärson dök upp och det blev de som bjöd på kalaset i stället. Vi åt den godaste pizzan jag någonsin smakat alltmedan solen sken från en klar himmel. Äpplekakan till kaffet gick heller inte av för hackor.
Till middag bjöd Frun på Coq au vin.Som vanligt mästerligt tillagad. En flaska Beajoulais dracks därtill.
Lite bubbel från Alsace inledde festen.
Vi pensionärer har det jobbigt, eller hur? Vi tar dagen som den kommer, så får det bli som det blir. För det mesta blir det himla bra.
Det är inte jobbigt att bli äldre (obs! jag använder inte ordet gammal) Man skall bara låta det ske på rätt sätt. Då blir det bra. Att kroppen blir äldre, kan vi inte undvika, men om man är ung i sinnet blir det lättare att hantera



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar