onsdag 29 juli 2020

Giro d´Mölle







SAMTLIGA BILDER ÄR FRÅN GIROT 2019

Nu är det bestämt!
Fredagen den 7 augusti ser ganska gynnsam ut i väderprognosen. Just nu säger den halvklart med en måttlig vind från nordväst. Det blir inte som den gången för 3 år sedan, då vi fick vända i Höganäs. Det blåste kraftigt från norr och regnet öste ner. Det blev en god lunch på Hamnplan i Viken i stället. 

Bröderna är kallade till årets giro.

I år blir det utan följebil. Brodern som kör skall till hospitalet för operation. Hans kollega har lockats av Stordalens erbjudande och kommer att befinna sig i Varberg boende på hotell.

F.ö. är undertecknad förklarad ,i stort sett, frisk. Doktorn har nyss meddelat att hjärta och kranskärl fungerar ok, blodtrycket under kontroll, blodvärdet något lågt, men inte alarmerande (beror kanske på Varanet), det farliga kolesterolet ligger lågt =bra och en en del andra prover typ lever och njurar som också såg bra ut. Dock med en något nedsatt njurfunktion men ganska lindrigt. Inga nya åtgärder behöver vidtagas
Det går ju inte att komma ifrån att bloggaren befinner sig i reparationsåldern och kan känna sig glad att inga reparationer är förestående.

POLITIK
Trump ligger skrynkligt till. Även inom det egna partiet hörs kritiska röster och just nu ligger han efter sin konkurrent Biden om det nu kan vara till någon tröst. Biden är 78 år gammal och enl. undertecknad inte det allra bästa alternativet till farbror Donald.Finns det in en enda ung och hungrig demokrat i detta enorma land som kan utmana Trump? De anhängare han har kvar är de superkonservativa kristna medborgarna. De som tycker att det är ett intrång i den personliga integriteten när det tvingas bära skyddsmask mot Covid-19.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar