söndag 12 augusti 2018

Diverse betraktelser



Bildresultat för het sommar


Den intensiva sommarvärmen är nog över nu. Det har t o m kommit några regndroppar. Nästan 4 månader med hög värme och sol. PUH! Helt klart är det en klimatförändring på gång, sedan får Jimmy Åkesson säga vad han vill.

Det har varit lugnt på trädgårdsfronten. Inga gräsmattor att klippa. Det knastrar när man går på dem.
Hagen och Klinten i Småland tog vattnet slut i brunnarna. Det var bl a råvatten från Nissan tillhandahållet av kommunen som gällde. Vi hämtade dricksvatten på macken. Tvagade sig gjorde man nere vid sjön. Rent allmänt gick det ganska bra. Barnen tillbringade timmar i vattnet och vi vuxna satt på sjöbottnen och svalkade oss. Värre är det för djuren som behöver mycket vatten och foder till vintern.
Blåbär och svamp kan vi glömma i år.



I morgon går Giro di Mölle av stapeln. Om vi har tur,blir det bara ett och annat regnstänk och det kan man ju stå ut med. Vi trodde att det skulle komma ett reportage i Lokaltidningen idag, men det gjorde det inte. Jag får kolla upp i morgon.Intervjun är ju gjord, så det dyker väl upp så småningom.
Hur som helst så är cykeln i toppform efter genomgång hos Jönssons cykelaffär i Billesholm. Det återstår att se hur formen är hos ägaren av stålhästen.

Att det är riksdagsval på gång, märks inte så mycket än mer än de vanliga miljardlöftena från samtliga partier till pensionärer, vår och omsorg, miljö etc etc. Det har vi hört förut...
Lite verkstad i stället för snack är det som behövs! Jag är helt säker på att i år det ovanligt många som inte har bestämt sig för vem/vilka de skall rösta på (inkl. undertecknad)

Bildresultat för vilket parti skall jag rösta på

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar