tisdag 7 juli 2015

Bloggarens sommarblandning

 Det går alldeles utmärkt att inta fint bubbel på Hagen
 Frukost på Hagen
 Systrar och svåger på besök och vi avslutade med en frisk fruktsallad och glass



 Två glada storasystrar
 Här var det glass med bär fast på annan ort
 Trots värmebölja med 30gr på termometern, var det en del om garderade sig mot köldskador


En svettig bloggare tar igen sig

Visst är det lite sommartorka i bloggeriet.Det hinns inte alltid med. Någon torka har det däremot inte varit i vädret under juni. Jag kan inte komma ihåg en så kass, kylig och blöt juni över huvud taget. Detta har inneburit högsäsong i trädgårdarna. Det växer så att det knakar och håller konsulten igång.

Trots jäket har paret från Fridas gata hunnit med en långweekend på vårt älskade Hagen. Abstinensen gjorde sig gällande och vi var tvungna åka upp ett par dagar.

Mitt i värmeböljan blev det ett besök i Jonstorp också. Vi plågade oss igenom marknaden också. Undertecknad hade planer på att inhandla en halmhatt, men tyckte att 300kr var för mycket. Det blev en ny trädgårdsslang i stället. En så´n där som skrynklar ihop sig när man stänger av vattnet.
Mycket lätthanterlig, må jag säga

Detta inlägg skrivs under väntan på Frun som har tillbringat dagen i ett soligt Ystad.

Vi väntar även på att grekerna skall betala sina skulder. Ryktet har nått mig att vänsterpartiet har gjort samma manöver som grekerna. Dom vill heller inte betala och lär ha ställt in dem. Bara ett skämt, men det kunde vara så. De är ju samma andas barn...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar