tisdag 30 september 2014

Sveriges Television

Nu får dom skärpa sig!
Härom kvällen gästades Skavlan av Annifrid Lyngstad utan med ett enda ord nämna att undertecknad har haft henne som passagerare i en rostig gammal Honda Civic.

Badrock med Björn Skifs i spetsen bodde på Örenäs Slott i början av nittiotalet där bloggaren tjänstgjorde vid det tillfället. Annifrids son spelade trummor i bandet och modern hade sitt sommarställe i närheten. Därför var sagda Dam på plats tillsammans med de övriga.

Framåt småtimmarna ville Annifrid åka hem och frågade efter en taxi. Där ute på landet kan det ta sin tid innan en sådan dyker upp. Eftersom undertecknad ändå var på väg att avsluta aftonens pass, erbjöd han Damen skjuts i sin, inte helt fräscha gamla vagn. Den var genomrostig och såg ut att ha mul- och klövsjuka. Nummerskylten stod löst placerad på bakre stötfångaren. Fukten
slog emot en när den knarrande dörren öppnades. Efter uppstart tog det en stund innan vagnen gick på alla fyra cylindrarna.
Trots alla skavanker på fordonet, blev Annifrid glad för det generösa erbjudandet och hon forslades hem på gropiga grusvägar utan incidenter.

En viktigt händelse som denna, borde komma med i ett program av Skavlans kaliber!

Visste ni, kära läsare, att den som pratar persilja dillar? Hur nu det går till?

Ibland kan det bli lite fel med engelskan också. Läste häromdagen om en som hade skaffat sig en walking  closet. Undrar hur en vandrande garderob ser ut?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar