Storebror fick ett vackert och stämningsfullt avsked från jordelivet
Lejontornet
Aptitretaren
Ett glas bubbel innan
Mysig inredning
Egyptiska muséet. Värt ett besök. 2000fk då vi själva levde i grottor, hade egyptierna kommit en bra bit längre
Dagen efter:
Ett besök på Lejontornet i Gamla stan
är värt varenda krona!
Till menyn nedan bars det fram glas efter glas med passande vin bl.a.
Självklart började vi med ett glas champagne.
Säsongsmeny Oktober
Crudo på färsk pilgrimsmussla med gurkjuice, krispigt äpple, preserverade fläderblommor, grön chili och forellrom tvättad i sake.
Havskräftrisotto på lagrat, piemontesiskt Carnaroli-ris med Arneis, havskräfta och kycklingbuljong vevad krämig med Parmigiano-Reggiano Vacche Rosso. Serveras med råstekta havskräftor, smörstekt, svart trumpetsvamp och gremolata.
Stekt entrecôte av Angus-kalv 52 °C med Tarte Tatin på Balsamico-karamelliserade silverlökar. Serveras med smörstekta kantareller, brynt Karljohanssvamp-Hollandaise med confiterad Amalfi-citron och rostad kalvsky med Sangiovese.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar