söndag 1 augusti 2021

La familla

 Jodå, nästan alla var här. Yngste sonen med moatjé hade laga förfall p g a förkylning. Vi åt gott och många glada skratt hördes  salongerna på Fridas gata. Tvillingarna fick var sin ryggsäck av Farmor och Farfar. Nettan "fick" en ny bil - nästan. En Peugeot 208 av 2017 års modell. Blank och välhållen. Nettan är glad.

Dagen här på Fridas gata idag, präglas av förberedelser och packning inför morgondagens avfärd tillsammans med Liv till Lingon, blåbärs och kantarell land. Hagen så klart. Det ser vi fram emot.

F.ö. är det OS i Tokyo som dominerar nyhetsflödet. Medaljerna börjar komma nu. Daniel och Michael guld resp. silver  diskus. Sara silver i 100m fritt och en seglartjej tog silver för en stund sedan.

Har bloggaren blivit sportintresserad? Nä inte mycket, men det är kul när de blågula presterar. Snart är det dags för final för det svenska damfotbollslaget. Minst silver i denna grenen.

Pandemin rullar på för fullt. Semesterorterna är ganska hårt drabbade av deltavarianten och här hemma ökar det speciellt bland unga människor. Kan folk inte vänta med att resa?

Nu skall undertecknad börja att packa sin kappsäck och säger härmed god middag och ber att få återkomma från ett soldattorp i Småland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar