tisdag 3 augusti 2021

Dag 1-5 på Hagen/Klinten

 



Taco buffé

Klinten renoveras - nytt tak, ommålning av fasad och nya fönster


Jodå, gubben åkte rodel på Isaberg







Nyplockade blåbär

Här är det skörd på gång


Konstnärerna har varit kreativa

Näringsrik frukost på Hagen

Då var en vecka på Hagen med Liv avverkad. Det blev en händelserik vecka med bra väder, bad med uppblåsbar Flamingo, Äventyrsgolf och Rodel på Isaberg, en tur till Jönköping och mycket mys med kärt barnbarn.

Den inplanerade festen med barnbarnets föräldrar och värdparet på Klinten blev dock inställd p g a vattenbrist. Det kom helt enkelt inte fram något vatten från kranarna. Om det berodde på sinande brunn eller elfel är i skrivande stund inte känt. Rapport inväntas från hemmansägaren.

I stället packade vi ihop barn och pinaler och åkte hem till Skåne lite tidigare än tänkt från början. Det blev lite omvända roller betr. middagen. Efter hemkomst bjöds vi på läcker middag på Lövängen. Grillad lammrostbiff med diverse goda tillbehör.

Nu hinner jag inte skriva mer. om en stund skall det ridas i OS i Tokyo. Tre svenska ekipage är i final  banhoppning - Malin B, Fredrik och en till som jag inte minns namnet på Det kan bli ett guld. Lite kompensation till gårdagens silver för damerna i fotboll. De spelade bättre än Kanada, men straffläggning avgjorde matchen och guldet gick till dem.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar