lördag 10 juli 2021

Man kan aldrig vänta för länge...

 

En ros på Humlegården behöver stöd

Snart dags för "gubbamöte" hos vår sekretär i Hyllinge

Delar av stora familjen på Hagen

Det vankas kålpudding till middag

Smultron- och blåbärsjakt väl skyddade från luftangrepp

Visst var det ett bra tag sedan det bloggades, men ibland kommer så mycket annat emellan.
Vi fick t.ex en "ny" regering med Löwen åter igen i spetsen häromdagen. Den är som att köra en bil utan styrstag. Man vrider ratten åt både vänster och höger - inget händer och så småningom kör man i diket

Invånarna på Fridas gata 115 har hunnit med en tur till Hagen (se bilder). Storasyster fyllde 80 och lillasyster 75. Det blev en hel del firande. Den enda vätskebristen som uppstod var när brunnen sinade.
Övriga vätskor fanns det gott om, så seniorerna led ingen som helst brist på näring. Både flytande och fast. Snart är det dags att åka upp igen och då räknar vi med massor av både kantareller och blåbär.

För övrigt är det en del planerande på dagordningen. Först blir det en grillafton under fältmässiga former med B2B (matlagningssällskapet) och därefter någon gång under första halvan i augusti är det dags för Giro d´Mölle. Här gäller det att så få deltagare som möjligt har förhinder av olika själ.
I egenskap av ordförande är det undertecknad som är sammankallande.

Mötet hos vår käre sekretär, boende i Hyllinge blev en mycket trevlig tillställning med god mat och dryck. Det kretátiva paret har skapat en egen skön, fantasifull och vacker oas mitt i byn. Dock upplevs inte Hyllinge som den trevligaste platsen att bo på. Därför har paret sekretär valt att flytta till annan ort..Flytten kommer att ske i augusti.

I kväll serveras det färsk spätta på Fridas gata. För tillfället finns det därför annat att tänka på och jag lämnar skriveriet för denna gången och önskar er alla en fortsatt trevlig helg. Regnet upphör nu under sen eftermiddag. Därefter väntas sol och värme igen. Perfekt för all växtlighet, icke minst för svamparna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar