fredag 27 september 2019

Hundvakt

Gösta

Hundvakten på sjömansspråk tror jag är 12-4 vakten, men nu är vi inte till sjöss.
I går hade morfar äran passa lille Gösta under ett par timmar med husse lyfte upp båten för vinterförvaring.

Liten och liten. Gösta väger redan runt 10 kg skall väl upp i det dubbla. Dessa 10 kg är väldigt krabatiska (nytt ord). Det skall hända saker hela tiden och de små sylvassa valptänderna vill tugga och gnaga på det mesta. Undertecknad åkte hem med ett litet plåster på ena handen.

Vi tog också en liten promenad runt kvarteret. Där fanns mycket intressant att lukta och tugga på.Än är det inte tal om att kunna gå fot. Han verkar inte veta vad det är.Storasyster som är hans ena matte går dock samma sträcka utan koppel och han går vid hennes sida utan att avvika en tum . Hon har verkligen pli på valpen.Det kommer väl en dag då alla vi andra i familjen kan få honom till att uppföra sig ordentligt på promenader.
vår
Husse säger att Gösta ser inga hinder, bara möjligheter. Det borgar för att Gösta är begåvad med nyfikenhet och framåtanda.

PS Letar du efter trevliga och beprövade recept inför bjudningen eller den goda middagen? Gå in på www.brortillbror.blogspot.se Där finner du massor av bra förslag från våra matträffar under 10 år. Du hittar upp emot 100 förslag. DS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar