söndag 25 augusti 2019

En helg mitt i värmeböljan



Två deltagare i Rynkebys cykeltramp för Barncancerfonden.
Paus i Döshult
 Gösta


I fredags var det dags för paret på Fridas gata att bli presenterade för lille Gösta. Hans matte tyckte att han var mogen för det nu.

Vi mer eller mindre kastade oss i bilen och körde ut till Lövängsvägen där vi blev glatt emottagna av föremålet. En glad liten valp - ganska busig -helt plötsligt trött och somnar på plats - kelig. Enligt matte lystrar han till "puss" och kommer fram med nosen. Han lyder också när man säger "sitt".
Det blir säkert en fin hund i denna kärleksfulla familj.

I strålande sol och nästan ingen vind, gick startskottet på Sundstorget för cykeltrampet för Barncancerfonden i Rynkebys regi. Färden gick via Domsten - Döshult - Allerum och åter. Man kunde också välja den stora rundan som gick via Viken - Ingelsträde - Döshult och åter. Vi valde den korta rundan. Längs med vägen bjöds det på allehanda förfriskningar som glass - frukt - bullar och kaffe. Det gick definitivt ingen nöd på cyklisterna. Startavgifterna på 100kr vardera förväntas inbringa 50000kr!

Vid ett telefonsamtal senare med barnbarnet Liv, lovade hon att ställa upp nästa år. Det är kanske flera i familjen som ställer upp?

Uppmaningen är härmed ställd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar