torsdag 19 juli 2018

Klass 2 varning



Puh, nu ligger värmen runt 30 grader i blagande sol. Skogarna i norr brinner för fullt - folk evakueras och flygbombare har importerats. Nästan alla tror att det är Italien som har skickat upp "bombarna", men det är faktiskt så att det är ett gemensamt EU projekt. Det är bara det att planen är stationerade i Italien.
Då har vi klargjort det.

En helt annan sak.

Ibland är det riktigt roligt att "knega" för 55 plus. Ett gammalt par i 90 års åldern behövde hjälp med att köra lite bråte till tippen. De hade ingen möjlighet att göra det själva, eftersom de var ganska skröpliga.
Så glada de blev när undertecknad dök upp och bar ner diverse prylar, fyllde bilenoch körde till tippen. Det blev t.o.m.en kram.

Igår klipptes en häck för en annan gammal Dam. Det tog 2,5 timmar men hon tyckte att vi skulle debitera 3 timmar samt bjöd på god eftermiddagsfika.
Det inträffar små glädjestunder nästan varje dag. Inte nog med det: Den grånade bloggaren håller sg frisk och håller igång kroppen utan att överanstränga den. Någon sixpack syns dock inte än under bröstkorgen. Där finns fortfarande en kroppsdel som har lite i färdriktningen, fast jag har fått göra ett nytt hål i livremmen.



I helgen skulle det bli besök på Österlen, men värdfolket har avstyrt det det hela p.g.a. att det elektriska utedasset har lagt av och därmed blir genast tillvaron mer komplicerad, speciellt när man skall ha fint folk från Ramlösa på besök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar